2011. június 17., péntek

Zeck PA-hangszóró (1 pár), talán 15 / 3

Zeck PA-hangszóró (1 pár), talán 15 / 3:
Használható két doboz Zeck. Bass és a magassugárzó is kifogástalan. Mindkettő középkategóriás munka, de lehet használni az új gyöngyök. Rövid googled gyorsan megtalálhatja gyöngyök körülbelül 15 EUR vagy csere hangszórók. Van szerelt egy doboz után, keresve valamit, mint a 15-os mélyhangszóróval. 8 ohm van nyomtatva. Watt-Nem találok semmilyen információt. 200W vagy 400W úgy tűnik, hogy széles körben elterjedt. Ki tud adni nekem információt, hogy nagyon szép.
Az alábbiakban egy süllyesztett pole mount. Fogantyúk a jobb és bal. Hátsó csatlakozó panel Jack és XLR. A mesterséges bőr részben verschrammelt könnyen és néhány helyen egy kicsit laza. Az új hab alumínium élek valaha is, a régi már elég megoldani, ami azt eredményezheti, hogy a zaj nagy mennyiségben. Az előző tulajdonos volt velük áll a füstös próbateremben, most lett még jobb, szaguk dohos csak kismértékben.
Ők hangzik túl jól a jelenlegi állapotát és szívesen kell vizsgálni.

Szállítás 15 EUR / darab GLS, vagy vegye fel, vagy hogy más javaslatokat kérjük


Értékesítési a magán, a cikk bemutatja a legjobb tudásunk és meggyőződésünk. Nincs háziállatok és tilos a dohányzás. Nem tér vissza.
Ár: 240 EUR VB