2011. június 29., szerda

Warwick Thumb Bass NT 4Strings esetén:
Warwick Thumb Bass NT 4Strings a bőrönd

A funkciók! Termék: Warwick Thumb Bass 4string Neck révén Típusszám: M 3263 81 Fa: bubinga, néhány nyakon keresztül zárva, 7 Scale: Long Scale Bund: 26 Tuner: Warwick Fekete Elektronika: Active: 2Band - mély, magas, PU Blendpoti kötet; Passzív: nincs EQ, PU keret, Volume Bridge: Warwickshire (kétrészes lebegő) 3D-s, fekete PUS: 2x J-MEC PUS strings: 045-105 Piramis rozsdamentes acél tulajdonosa: 2 vásárlás 1994 Állapot: mechanika és elektronika műszakilag kifogástalan, Wood & Genny miatt normál használat és ésszerű jeleit használja

Én inkább a személyes bemutatása és átadása a basszus az utódomnak. Selbstabholer prioritást megszerzése a basszus. Félreértések, nézeteltérések, illetve a későbbi panaszok kezelése az értékesítés nem előre. A közvetlen kérdésre jó előre rám! Ha szükséges, küldök még több kép és információ e-mailben. Emellett telefonos kapcsolat is lehetséges.

Megjegyzés: Ez egy privát eladás. Mint egyéni I zárja ki a későbbi panaszokat, semmilyen garancia, jótállás, visszavételére és cseréjére.
Ár: 1,499 Ft