2011. június 27., hétfő

ALESIS IO 26 FIREWIRE AUDIO INTERFACE

ALESIS IO 26 FIREWIRE AUDIO INTERFACE:
Eladó egy Alesis IO 26 Firewire interfész.
A fedélzeten nyolc bemenet, mikrofon előfok és XLR / TRS kombinált jack aljzat. Minden bemenet fantomtáp kondenzátor mikrofon.
A különlegessége az inszert a 26 IO bemenet mind a 8 csatorna, így elkerülik a beépített előerősítő és ad valódi saját előerősítő a jel, hogy a konverter.
Mögött a felület is 8 kimenet (8 mono jack) és két fejhallgató kimenettel rendelkezik.
A felület támogatja a legjobb minőségű, hogy tudom, a 192 kHz / 24 bit.

Volt csatlakoztatva a felületet, a Windows laptop és még 6 8 csatorna egyidejű használata soha, ahogy a trió (gitár, basszus, dob) már felvett él a próbateremben. A pilóták jól működik a Windows 7.
Emellett már több alkalommal is a nappaliban próbálni, amint azt nulla latency monitoring keresztül lehetséges a kimenetek.

A teljes termék-információ, akkor nézze meg a gyártó honlapján.

Én eladni a felületet, mert nincs zenekar már és ezért nem használható olyan sok bemenet.

Állapot: jó használt állapotban. A képek akkor láthatjuk, hogy a felület ütött karcolások szállítási követelményeknek. Az egyik a szabályozó sérült, nem esik szét, de lehet, hogy csak mi terhét a festék. Ennek ellenére, minden kezelőszerv működik zökkenőmentesen, fantomtáp is működik. A felső fejhallgató-csatlakozó néha ki gyenge a jel, ezt meg lehet oldani, de ha kiderül ki nagyon röviden, zenelejátszás közben, akkor a hangerő és a hang is, mint amilyennek lennie kellene. Minden más működik.

Kiegészítők:
AC adapter (használhatja a felületet, mint egy mixer nélkül PC)
FireWire 400 kábel

Szállítás: Vedd fel a / közelében Neumünster lehetséges, vagy akár a Kiel és Hamburg, mert ott vagyok gyakran. Ellenkező esetben, a DHL csomag hozzá. 6,90.

Fizetés: készpénz, banki átutalással vagy Paypal.
Ár: 180 Ft