2011. június 20., hétfő

Line 6 JM4 JM-4 Looper Stompbox, multi-effekt, dobgép

Line 6 JM4 JM-4 Looper Stompbox, multi-effekt, dobgép:
Ajánlat itt egy Line 6 JM4 dobozzal és használati útmutató. Én csak 3-4 alkalommal a készülék megfelelően leírni, mint beszélni, mint az új.
Íme a tények a mindenes:

A szinte megszámlálhatatlan "Endless Jam", a "hang-a-hangot" funkciót, és a teljes arzenál a legendás Line 6 JM4 ™ Looper, a hangok sokkal több, mint bármely más jelenleg elérhető hatást pedálok.

A JM4 Looper szolgáltatások több mint 100 dob groove-okat és "Endless Jam ™" kísérete több mint 10 zenei stílusokat, amelyeket felvett a legjobb zenészek LA-ben és Nashville. Más megközelítések, akkor ide kísérői a hús és a vér a dobosok, kitűnik a kortárs kollégák és a gitáros, akinek az együttműködés már soha nem engedheti meg magának egyébként. Ez az emberi érintés annak a ténynek köszönhető, hogy játszunk együtt szinte automatikusan, szinte mellékesen, jön egy új riff és a dal ötleteket. A gyakorlatban ezek kísérői elengedhetetlen egyébként.

A felvételi idő akár 24 percig képes tárolni akár 100 dugók belső segít a JM4 Looper közben bejelentés a gitár technika és mega találat. Egy nagy 2GB-os memóriakártyát a nyílásba további tárolás a dugókat és a. WAV adatátvitel számítógépre. Azt is importálni egy SD kártyát a JM4 Looper új dalok, majd átültetik ezt az önkényes, játék gyorsabb / lassabb, és a játék a hurok.

Ez a "hurok" dedikált lábkapcsoló a Record / Overdub, Play / Stop, Half Speed ​​és a Visszavonás funkciót, így a játék és az írás tartja a kihangosító. Továbbá, akkor vegye ki gitár részek és basszusgitár, billentyűs és énekes (az egyik XLR mikrofon bemenet áll rendelkezésre).

Természetesen csak első osztályú hangzást a fedélzeten. A JM4 Looper szolgáltatások több mint 200 művész és több mint 150 dal alapú preset-alapú, amelyek alapján minden egyes a 12 erősítő modell. Hatások a gitár és ének, 36 előre beállított hangok
Ár: 229 Ft