2011. július 22., péntek

Yamaha DG100 212 gitár kombó

Yamaha DG100 212 gitár kombó:
Ajánlom itt TOP márkájú gitár erősítő YAMAHA típusa:

DG100 212

Csak képem gitár berendezések, úgyhogy neki a vintage gitár kombó otthonról YAMAHA.

Mivel vettem neki egy pár szerepelt a színpadon, és ő bevallotta, hogy a fennmaradó időben, száraz, jól temperált minta kamra, az erősítő is kivételesen jó állapotban. Ő pár kopás (lásd a képeket), és hibátlanul működik. Van egy új kagyló, amit már kifejezetten méretre készített, hogy megvédje a erősítő is (6. ábra).

Ebben a "közel menta" állapotban van, azt fogod találni, egy második DG100!

Kinek van szüksége DG100 keres, természetesen további információk rendkívüli Amp

Mindazok számára, akik ismerik őt még, de itt van néhány specifikációk:

A DG-100 az egyik első úgynevezett "modellező erősítők" is. De semmihez sem hasonlítható gyártó YAMAHA nem próbálta másolni a klasszikus erősítők a legkisebb (ami nem modellező erősítő nagyon jól működik). Ehelyett lehet generálni a DG100 független hang, a hang nagyon hivatalos.

Először is, természetesen esik egy motoros potenciométer, ami mozog az egyes programozott pozícióba, amikor egy új Soundpreset került kiválasztásra. Minden Potenciométer futnak TOP és pontos. Az erősítő rendelkezik a 2.0 frissítést, így közvetlenül a Tape Echo, és a digitális effektek reverb, kórus és tremoló "uralja". Emellett 80 új javítások és MIDI effekt kontroll. Minden hatás, MIDI - MOP és a beállítások találhatók. Az erősítő nagyon hangos és kemény a pokol, de lehet szállítani könnyen egyszerűen csatlakoztassa a 4 tekercs.

Áttekinti a műszaki adatok találhatók a Yamaha weboldalán.

Apropó:
Ha neki egy (olcsó) 10x megfelelő MIDI lábkapcsoló keresés, tudok segíteni akarsz ;-)
Ár: 520 EUR VB