2011. december 29., csütörtök

Jostein Gaarder - A történetárus könyv (Új!) - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

 
Jostein Gaarder  - A történetárus könyv (Új! )
Kiadó:
Magyar Könyvklub
Szerző:
Jostein Gaarder
Eredeti cím:
Der Geschichtenverkanten
Kiadás éve:
2002
Oldalszám:
208
Kötés:
Keménytábla
Méret:
140x210
Súly:
350g
Kiadvány nyelve:
Magyar
Kiadvány eredeti nyelve:
Német
Fordító:
Bán Ildikó
Tartalom: Jostein Gaarder a nagy mesélő egy olyan férfi tragikomédiáját mondja el nekünk, aki történetekkel kereskedik, és nem is álmodja, hogy azok veszélyesebbé válhatnak, mint az élet. Már az iskolában virágzó kereskedelmet folytat: dolgozatokat cserél édességekre, később a lányok csókjaira. A tapasztalat, miszerint a lányok szeretik a meséket, egész életében elkíséri. Mégis abszurdnak tartja a gondolatot, hogy író legyen belőle. Úgy dönt, megmarad az irodalom szürke eminenciásának, történetárus lesz. Ez az üzleti ötlet egészen új, a siker hatalmas. Mindennek azonban mélységes titoktartás a feltétele. Üzletfelei listája hosszú: az alkalmi költőktől a nemzetközileg elismert íróig mindenki szerepel rajta, de mindegyikük azt hiszi, ő a történetárus egyetlen pártfogoltja.
Eladó a képen látható teljesen új könyv.
 
A vevő 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és 5 napon belül rendezze a vételárat, ha ez nem történik meg, úgy a terméket ismét meghirdetem negatív értékelés mellett.   Kérem ezeket a feltételeket figyelembe venni és elfogadni. Kérésre hamarabb is lezárom az aukciót.
Postázom is de természetesen személyes átvétel is lehetséges kizárólag Gyálon.
Köszönöm, hogy benéztél és kérlek, ha van időd és kedved nézd meg a többi termékeimet is (folyamatosan töltök fel új dolgokat) amelyek itt tekinthetőek meg: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=kissreni12
Kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást!
További információkért tekintse meg az i+ oldalamat.



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 21:29
. Jostein Gaarder - A történetárus könyv (Új!) - Jelenlegi ára: 1 800 Ft